Om oss

Välkommen till en trygg och kunnig tandläkare med mångårig erfarenhet. Vi har stor patientfokus och erbjuder högkvalitativ tandvård åt alla göteborgare. På vår klinik finns den senaste utrustningen inom tandvård, något som hjälper oss att motsvara de höga förväntningar kunderna har på oss. Vi arbetar alltid med tandvård utifrån ett helhetsperspektiv.

Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste vård med hjälp av utbildad och erfaren personal. Vi ligger alltid i framkant när det handlar om behandlingsmetoder och teknik inom tandvård. Vi erbjuder kvalitativ tandvård i en lugn och avslappnad miljö -- alltid till rimliga priser.

Din personliga tandläkare

Vi är experter på tandimplantat, men erbjuder även vanlig tandvård såsom behandlingar, undersökningar, tandhygienist m.m. När du kommer till oss skräddarsyr vi en passande behandling efter dina behov och önskningar. Kliniken är flerspråkig för att passa alla våra patienter.Du hittar oss i centrala Göteborg och på vår klinik arbetar vi med den senaste teknologin inom tandvård. Varmt välkommen till din personliga tandläkare!

tandimplantat göteborg

Din tandläkare i Göteborg